MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Trae Lyx Verfverwijderaar

Trae Lyx Verfverwijderaar is een krachtige en effectieve oplossing voor het verwijderen van verf, lak en beits van verschillende oppervlakken.

Trae Lyx
Kies je inhoud:
€79,95 €65,95
€54,50 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 1 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Trae Lyx Verfverwijderaar

Trae Lyx Verfverwijderaar is een krachtige en effectieve oplossing voor het verwijderen van verf, lak en beits van verschillende oppervlakken. Dit product is speciaal ontwikkeld om hardnekkige verflagen gemakkelijk te verwijderen zonder het onderliggende materiaal te beschadigen.


Kenmerken van Trae Lyx Verfverwijderaar:

Krachtige Formule: Ontworpen om effectief te werken op diverse verfsoorten, waaronder alkyd- en watergedragen verven.
Veilig voor Ondergrond: Schade aan het oppervlak wordt geminimaliseerd, waardoor het ideaal is voor gebruik op hout, metaal en andere materialen.
Gebruiksvriendelijk: Makkelijk aan te brengen en vereist geen ingewikkelde procedures.


Eigenschappen:

Snelle Actie: De verfverwijderaar werkt snel, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je verder kunt met je project.
Eenvoudige Verwerking: Geschikt voor gebruik met een kwast, roller of spuit, wat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte toepassing.

Milieu-vriendelijk: Bevat minder schadelijke stoffen, waardoor het een veilige keuze is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.


Toepassing:

Verf en Lak Verwijderen: Ideaal voor het verwijderen van verf en lak van houten meubels, deuren, kozijnen en andere oppervlakken.
Voorbereiding van Ondergronden: Perfect voor het voorbereiden van oppervlakken voor opnieuw schilderen of beitsen.


Bestel Trae Lyx Verfverwijderaar bij Verf en Behangland

Voor een efficiënte en effectieve oplossing voor al je verfverwijderingsbehoeften, kies je Trae Lyx Verfverwijderaar. Bestel nu bij Verf en Behangland en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige verfverwijderaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen