MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Soudal Soudaseal Glaskit 290 ml

Soudaseal Glaskit is een hoogwaardige, neutrale, elastische één-component beglazings- en voegkit op basis van MS Polymer. Soudaseal Glaskit is speciaal ontwikkeld om overschilderd te worden met zowel watergedragen als gesolventeerde verven.

Kies je inhoud:
€9,81 €8,64
€7,14 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Soudal Soudaseal Glaskit: Hoogwaardige Overschilderbare Kit

Soudal Soudaseal Glaskit is een hoogwaardige, neutrale en elastische één-component beglazings- en voegkit, ontwikkeld op basis van MS Polymer. Deze kit is speciaal ontworpen voor het bevestigen van glas en het afdichten van voegen, met de mogelijkheid om overschilderd te worden met zowel watergedragen als gesolventeerde verven.


Kenmerken van Soudal Soudaseal Glaskit

Elastisch: De kit blijft flexibel, wat zorgt voor een uitstekende hechting en een duurzame afdichting, zelfs bij beweging van de ondergrond.
Gebruiksklaar: De Soudaseal Glaskit is direct klaar voor gebruik, wat het aanbrengen eenvoudig en efficiënt maakt.
Overschilderbaar: Geschikt om te worden overschilderd met diverse soorten verf, ideaal voor het creëren van een uniforme afwerking. Het is wel belangrijk om eerst een hechtingstest uit te voeren voor optimale resultaten.
Sneldrogend: De kit droogt snel, waardoor je projecten sneller kunnen worden afgerond.
UV-bestendig: Deze kit is bestand tegen UV-straling, wat zorgt voor een langdurige bescherming en behoud van kleur, zelfs in zonnige omgevingen.


Toepassingen

Soudal Soudaseal Glaskit is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder:

Beglazing: Perfect voor het afdichten van glas in ramen en deuren.
Voegen: Geschikt voor het afdichten van voegen in bouw- en constructietoepassingen.


Bestel Soudal Soudaseal Glaskit bij Verf en Behangland

Kies voor de Soudal Soudaseal Glaskit voor een hoogwaardige en veelzijdige oplossing voor al je beglazings- en voegbehoeften. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ervaar de voordelen van deze elastische en overschilderbare kit!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen