MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Paintmaster Wegenverf

Slijtvaste, duurzame olie gebaseerde belijningsverf. Deze verf is toepasbaar in o.a. fabriekshallen, parkeergarages, opslagloodsen en hecht zeer goed op betonnen ondergronden of op andere Floorpaint betoncoating lagen.

Paintmaster
Kies je inhoud: Kies je kleur:
€199,95 €149,95
€123,93 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Paintmaster Wegenverf Alkyd: Duurzame Belijningsverf voor Diverse Oppervlakken

Bij Verf en Behangland introduceren we met trots Paintmaster Wegenverf, een slijtvaste en duurzame olie-gebaseerde belijningsverf die perfect is voor gebruik in fabriekshallen, parkeergarages, opslagloodsen en meer. Deze verf hecht uitstekend op betonnen ondergronden en is ideaal voor het creëren van duidelijke en duurzame markeringen op verschillende oppervlakken.


Eigenschappen van Paintmaster Wegenverf

Goede Hechting: Paintmaster Wegenverf hecht uitstekend op beton en andere betonverflagen, wat zorgt voor langdurige en betrouwbare resultaten.
Sneldrogend: Met een droogtijd van slechts 2-4 uur bij 20°C kun je je projecten snel afronden en direct gebruik maken van de gemarkeerde ruimtes.
Duurzaam: Deze verf biedt een duurzame belijning die bestand is tegen slijtage, wat het perfect maakt voor druk belopen gebieden.
Kras- en Slijtvast:
De verf beschermt tegen krassen en slijtage, waardoor je markeringen er langer goed uitzien.
Terpentine Verdunbaar: Paintmaster Wegenverf kan eenvoudig worden verdund met terpentine, wat de applicatie vergemakkelijkt.
Aanbrengmethoden: De verf kan worden aangebracht met een spuitpistool of met rollen en kwasten, afhankelijk van je voorkeur en het type project.
Verbruik: Met een verbruik van 6-8 m² per liter is het een kosteneffectieve keuze voor grote en kleine projecten.


Beschikbaarheid

Paintmaster Wegenverf is verkrijgbaar in de kleuren wit en geel, zodat je de juiste kleur kunt kiezen voor jouw specifieke markeringstoepassingen.


Bestel Paintmaster Wegenverf Alkyd bij Verf en Behangland

Kies voor Paintmaster Wegenverf voor een professionele uitstraling en duurzame resultaten in al je belijningsprojecten. Bestel nu bij Verf en Behangland en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige belijningsverf!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen