MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Paintmaster Gloss Yacht Vernis

De Paintmaster Gloss Yacht Vernis is een hoogwaardige, oplosmiddelhoudende, hoogglanzende en transparante vernis die speciaal is ontworpen voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Paintmaster
Kies je inhoud:
€228,50 €174,95
€144,59 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 1 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Paintmaster Gloss Yacht Vernis: Hoogwaardige Bescherming voor Hout

De Paintmaster Gloss Yacht Vernis is een hoogwaardige, oplosmiddelhoudende, hoogglanzende en transparante vernis die speciaal is ontworpen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Deze duurzame vernis is perfect voor gebruik op diverse oppervlakken, waaronder onbehandeld en eerder gelakt hout, en biedt uitstekende bescherming tegen de elementen.


Kenmerken van Paintmaster Gloss Yacht Vernis

Marine-Grade Bescherming: De Jacht Vernis is specifiek geformuleerd voor maritiem gebruik en biedt superieure bescherming tegen de corrosieve effecten van zoutwater, zonlicht en vochtigheid. De vernis creëert een harde, duurzame coating die houtoppervlakken beschermt tegen waterinfiltratie, waardoor rot, verval en kromtrekken worden voorkomen.
UV-bestendigheid: Deze vernis bevat UV-remmers die schadelijke ultraviolette stralen blokkeren, waardoor het hout niet vervaagt, verkleurt of achteruitgaat in de loop van de tijd. Dit zorgt ervoor dat het mooie uiterlijk en de glans van je boot, dek en trim behouden blijven, zelfs bij langdurige blootstelling aan zonlicht.
Verbeterde Duurzaamheid: De Paintmaster Gloss Yacht Vernis is zeer resistent tegen slijtage, krassen en schuren, wat zorgt voor een verbeterde duurzaamheid in veelgebruikte gebieden zoals dekken, relingen en kasten. De vernis vormt een stevige, flexibele film die bestand is tegen slijtage en ervoor zorgt dat je houtoppervlakken lang mooi blijven.
Kraakheldere Afwerking: De vernis droogt tot een kristalheldere afwerking die de natuurlijke nerf en kleur van het hout accentueert, en zorgt voor een rijke, glanzende glans die zowel mooi als beschermend is. De transparante afwerking laat de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar, wat diepte en warmte toevoegt aan je boot of buitenruimte.
Eenvoudige Applicatie: Onze Yacht Vernis is gemakkelijk aan te brengen met een kwast, verfroller of spuit, wat zorgt voor een soepele en uniforme dekking op zowel horizontale als verticale oppervlakken. De vernis heeft uitstekende vloei- en nivelleringseigenschappen, waardoor kwaststrepen worden geminimaliseerd en een perfecte afwerking met minimale inspanning wordt gegarandeerd.
Veelzijdig Gebruik: De Paintmaster Gloss Yacht Vernis is geschikt voor een breed scala aan maritieme en buitentoepassingen, waaronder boten, jachten, dekken, relingen, meubels en meer. Of je nu teakdekken opnieuw behandelt of je tuinmeubelen beschermt, deze vernis biedt betrouwbare prestaties en langdurige schoonheid voor al je projecten.


Bestel Paintmaster Gloss Yacht Vernis bij Verf en Behangland

Kies voor de Paintmaster Gloss Yacht Vernis voor een hoogwaardige, duurzame bescherming voor al je houten oppervlakken. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ervaar de voordelen van deze uitstekende vernis voor al je schilderprojecten!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen