MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Paintmaster Black Bitumen (Zwarte Teer)

Paintmaster Black Bitumen (Zwarte Teer) is een zwarte, waterafstotende bitumencoating die speciaal ontwikkeld is voor het beschermen en verfraaien van houten schuren, loodsen, hekken en steigers.

Paintmaster
Kies je inhoud:
€74,95 €62,95
€52,02 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Paintmaster Black Bitumen: Duurzame Bescherming voor Hout en Meer

Paintmaster Black Bitumen (Zwarte Teer) is een hoogwaardige, waterafstotende bitumencoating die speciaal is ontwikkeld voor het beschermen en verfraaien van houten schuren, loodsen, hekken, steigers en meer. Deze zwarte teer biedt een robuuste bescherming aan zowel nieuw hout als eerder met teer behandelde oppervlakken, en is geschikt voor geïmpregneerd hout, bielzen, metaal en steenachtige ondergronden.


Kenmerken van Paintmaster Black Bitumen

Bescherming tegen Weersinvloeden: Effectief in het beschermen van hout tegen diverse weersomstandigheden, waardoor de levensduur van je houten constructies aanzienlijk wordt verlengd.
Elastisch en Niet-Uithardend: Blijft elastisch en hardt niet uit, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpassing aan de bewegingen van het materiaal.
Waterafstotend: Houdt vocht buiten en beschermt het hout tegen waterschade en rot.
Bladdert Niet Af: Biedt duurzame bescherming zonder afbladderen, wat zorgt voor een langdurige afwerking.


Verwerking van Zwarte Teer

Toepassing: Paintmaster Black Bitumen kan eenvoudig worden aangebracht met een kwast of roller, wat zorgt voor een gelijkmatige dekking.
Droogtijd: De coating is stofdroog na 12 uur en overschilderbaar na 24 uur, wat je flexibiliteit biedt in je schilderproject.
Temperatuur: Voor de beste resultaten, niet verwerken bij temperaturen onder 5°C.
Voorbereiding: Zorg voor een droge, vet- en stofvrije ondergrond voordat je begint met aanbrengen.
Dekking: Doorgaans dekkend in één laag, maar voor hogere duurzaamheid en optimale bescherming wordt aanbevolen om meerdere lagen aan te brengen.


Veelzijdigheid

Paintmaster Black Bitumen is ook geschikt voor toepassing onder de waterlijn op boten en kan zonder problemen over oude teerlagen worden aangebracht. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel buitengebruik als voor nautische toepassingen.


Bestel Paintmaster Black Bitumen bij Verf en Behangland

Kies voor duurzame bescherming met Paintmaster Black Bitumen (Zwarte Teer). Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ervaar de hoogwaardige resultaten van deze veelzijdige bitumencoating!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen