MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Histor The Color Collection Lak Waterbasis

Histor Zijdeglans lak van The Color Collection is een kras- en slijtvaste lak voor binnen die geschikt voor het aflakken van gelakt of gegrond hout -metaal en – kunststof.

Histor
Kies je inhoud: Kies je kleur:
€104,95 €45,00
€37,19 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 1 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Histor The Color Collection Lak Waterbasis: Duurzame Afwerking voor Binnen

Histor Lak van The Color Collection is een hoogwaardige, kras- en slijtvaste lak op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor binnengebruik. Deze lak is perfect voor het aflakken van gelakt of gegrond hout, metaal en kunststof, en biedt een professionele afwerking met uitstekende resultaten.


Kenmerken van Histor The Color Collection Lak

Geschikt voor Diverse Oppervlakken: Ideaal voor het aflakken van gelakt of gegrond hout, metaal en kunststof, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende projecten.
Hoge Dekkracht: De lak heeft een uitstekende dekking, waardoor je met minder product een mooi resultaat bereikt.
Kras- en Slijtvast: Deze lak is ontworpen om bestand te zijn tegen krassen en slijtage, wat zorgt voor een duurzame afwerking.
Sneldrogend: De lak is stofdroog na ongeveer 1 uur en overschilderbaar na 5 uur, wat je tijd bespaart bij het schilderen.
Minder Milieubelastend: Als waterbasis lak is deze optie beter voor het milieu en vermindert het de blootstelling aan schadelijke stoffen.
Geurarm: Deze lak heeft een lage geur, waardoor het prettig is om binnen te werken zonder sterke verfgeuren.
Vergeelt Niet: Door de waterbasis verkleurt de lak niet bij wittinten en lichte kleuren, wat zorgt voor een langdurig mooi resultaat.
Makkelijk te Verwerken: De lak is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor minder ervaren schilders.
Verbruik: Ongeveer 12 m² per liter, wat het een kosteneffectieve keuze maakt.


Bestel Histor The Color Collection Lak Waterbasis bij Verf en Behangland

Kies voor Histor The Color Collection Lak Waterbasis voor een duurzame en mooie afwerking van je binnenprojecten. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en geniet van de voordelen van deze hoogwaardige lak!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen