MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Hammerite Metaallak Hamerslag Spuitbus 400 ml

Hammerite Metaallak Hamerslag is een decoratieve roestwerende metaallak voor alle soorten ferro metalen, zowel nieuw als roestig en beschadigd. Deze metaallak kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf meer nodig.

Hammerite
Kies je inhoud:
€12,95
€10,70 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 31 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Hammerite Metaallak Hamerslag: Voor Decoratieve Roestbescherming met een Uniek Effect

Hammerite Metaallak Hamerslag biedt niet alleen uitstekende roestwerende bescherming maar ook een decoratief hamerslageffect dat oneffenheden op metalen oppervlakken maskeert. Deze hoogwaardige lak is ideaal voor zowel nieuwe als roestige ferro-metalen en kan direct worden aangebracht zonder primer.


Kenmerken van Hammerite Metaallak Hamerslag:

Direct Over Roest: Kan zonder primer of grondverf direct over roestige oppervlakken worden aangebracht, wat tijd en moeite bespaart bij de voorbereiding.
Langdurige Roestbescherming: Stopt het roestproces en biedt tot 8 jaar bescherming tegen roest, waardoor je metalen oppervlakken langdurig worden beschermd.
Hamerslageffect: Het unieke hamerslageffect verbergt oneffenheden en zorgt voor een decoratieve afwerking die esthetisch aantrekkelijk is.
Kras- en Stootvast: Robuust genoeg om bestand te zijn tegen krassen en stoten, wat zorgt voor een duurzame en langdurige afwerking.
Waterafstotend en Weerbestendig: Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, biedt bescherming tegen weersinvloeden en voorkomt schade door water.
Handige Spuitbus: De spuitbus maakt een gelijkmatige en eenvoudige applicatie mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.


Toepassing:

Ondergrond: Geschikt voor alle soorten ferro-metaal, inclusief roestige en beschadigde oppervlakken.
Gebruik: Ideaal voor het beschermen en opknappen van metalen objecten in en rondom het huis, zoals hekken, meubels, en tuinaccessoires.


Bestel Hammerite Metaallak Hamerslag Spuitbus bij Verf en Behangland

Voor een robuuste en decoratieve afwerking met langdurige roestbescherming kies je Hammerite Metaallak Hamerslag. Bestel nu bij Verf en Behangland voor een snelle levering en uitstekende klantenservice!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen