MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Flügger Interior High Finish 5 Grond- en Aflak Mat

Flügger Interior High Finish 5 is de ideale acrylverf voor binnengebruik. Deze verf creëert een prachtig matte en dekkende oppervlakte met een emailachtige karakter, wat elegantie toevoegt aan hout en metaal.

Flügger
Kies je inhoud:
€108,95 €94,95
€78,47 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Ontdek de Flügger Interior High Finish 5 Mat bij Verf en Behangland

Flügger Interior High Finish 5 is de ideale acrylverf voor binnengebruik. Deze verf creëert een prachtig matte en dekkende oppervlakte met een emailachtige karakter, wat elegantie toevoegt aan hout en metaal.


Kenmerken van Flügger Interior High Finish 5 Mat:

  • Goede samenvloeiing
  • Creëert hechting en vulvermogen
  • Kras en slijtvast
  • Grond- en aflak in één
  • Huidvetbestendig

 

Ontdek de Flügger Interior Kleuren

De Flügger Interior kleuren zijn te mengen in de Flügger Wall Paints en de Flügger Interior Lakken. Bekijk de kleuren van de Flügger Favourite Colours en de Flügger Interior Colours.

Flügger 80 Kleurenkaart (gratis te bestellen)

Met de Flügger 80 Kleurenkaart bieden we je een zorgvuldig samengestelde selectie van kleuren die met de grootste precisie zijn ontwikkeld in het lab in Kopenhagen. Deze kleuren zijn het resultaat van een samenwerking tussen ontwerpers en kleurtechnici, wat zorgt voor een uniek palet dat perfect aansluit bij jouw stijl en wensen.


Gebruikswijze

Flügger Interior High Finish 5 is geschikt voor objecten die zowel esthetiek als gematigde functionaliteit vereisen. De verf is bestand tegen dagelijks vuil en slijtage en kan gemakkelijk worden gereinigd met water, een zachte borstel en een universeel reinigingsmiddel. Perfect om je binnenobjecten te transformeren met een duurzame en stijlvolle afwerking.


Bestel Nu de Flügger Interior High Finish 5 Mat bij Verf en Behangland

Verhoog de kwaliteit van je binnenlakwerk met Flügger Interior High Finish 5 Mat. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ervaar de duurzaamheid en het elegante matte resultaat van deze premium binnenverf.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen