MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

einzA Lawicryl Hechtprimer Wit

einzA Lawicryl Hechtprimer voor buiten en binnen is een watergedragen, universele primer met uitstekende hechtingseigenschappen.

einzA
Kies je inhoud:
€119,53 €86,26
€71,29 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


einzA Lawicryl Hechtprimer: De Perfecte Hechtbrug voor Duurzaam Onderhoud

einzA Lawicryl Hechtprimer is een hoogwaardige, watergedragen primer die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Ontwikkeld voor zowel binnen- als buitentoepassingen, biedt deze universele hechtprimer uitstekende hechtingseigenschappen en een ideale basis voor je schilderwerk.


Kenmerken van einzA Lawicryl Hechtprimer:

Watergedragen: Veiliger en eenvoudiger te gebruiken, met een lagere impact op het milieu vergeleken met oplosmiddelhoudende primers.
Uitstekende Hechting: Zorgt voor een sterke hechtlaag op diverse ondergronden, wat de duurzaamheid van je aflakken vergroot.
Sneldrogend: Droogt snel, zodat je vlot verder kunt met de verdere behandeling en afwerking van het oppervlak.
Goed Schuurbaar: Na droging makkelijk schuurbaar voor een gladde en egale ondergrond, wat een professioneel resultaat bevordert.
Overschilderbaar: Geschikt om te worden overschilderd met zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken, wat zorgt voor veelzijdigheid in afwerking.
Geschikt Voor: Diverse ondergronden zoals hout, hard-PVC, zink, verzinkt staal en andere niet-ferro metalen zoals aluminium en koper.


Toepassing:

Binnen en Buiten: Geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen, wat het een veelzijdige keuze maakt voor allerlei schilderprojecten.
Ondergronden: Ideaal voor het primen van hout, hard-PVC, zink, verzinkt staal en niet-ferro metalen zoals aluminium en koper.
Ondergrond Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van vuil, vet en roest is. Schuur indien nodig om een goede hechting te garanderen.


Bestel einzA Lawicryl Hechtprimer bij Verf en Behangland

Voor een betrouwbare primer die zorgt voor een uitstekende hechting en een duurzame afwerking, kies je für einzA Lawicryl Hechtprimer. Bestel nu bij Verf en Behangland en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige primer voor al je onderhoudsschilderwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen