MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

einzA Aqua All-Grund Wit

einzA Aqua All-Grund is een watergedragen, eenkomponentige, sterk vullende, milieusparende, roestwerende primer voor buiten en binnen.

einzA
Kies je inhoud:
€136,65 €105,10
€86,86 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


einzA Aqua All-Grund: De Milieuvriendelijke Primer met Sterke Roest- en Hechtbescherming

einzA Aqua All-Grund is een geavanceerde, watergedragen primer die uitstekende prestaties levert als roestwerende en hechtbrugprimer. Deze ééncomponenten primer is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt krachtige vulling en bescherming voor diverse ondergronden.


Eigenschappen:

Roestwerend: Biedt effectieve bescherming tegen roest op ijzer en staal, wat zorgt voor langdurige bescherming tegen corrosie.
Hechtbrug: Uitstekende hechtprimer voor zink, verzinkt staal, non-ferro metalen, hard PVC en duroplastische kunststoffen, wat zorgt voor een sterke en duurzame afwerking.
Sterk Vullend: Verbetert de afwerking door oneffenheden en poriën in de ondergrond te vullen, wat zorgt voor een glad en gelijkmatig resultaat.
Milieuvriendelijk: Bevat weinig schadelijke stoffen en is reukarm, waardoor het een geschiktere keuze is voor binnenruimtes en een milieuvriendelijker alternatief.
Makkelijk te Verwerken: Eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of spuit, met uitstekende vloeiing en verwerkingseigenschappen.
Sneldrogend: Droogt snel, zodat je minder tijd kwijt bent en sneller verder kunt met je schilderproject.


Toepassing:

Binnen en Buiten: Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
Ondergronden: Ideaal voor gebruik op ijzer, staal, zink, verzinkt staal, non-ferro metalen, hard PVC en duroplastische kunststoffen.
Ondergrond Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van vuil, vet en roest is. Schuur indien nodig voor een optimale hechting.


Bestel einzA Aqua All-Grund bij Verf en Behangland

Voor een betrouwbare primer die zorgt voor een sterke roestwerende en hechtbrugfunctie, kies je für einzA Aqua All-Grund. Bestel nu bij Verf en Behangland en ervaar de voordelen van deze milieuvriendelijke primer voor al je schilderprojecten.

 

  • H412
  • P501
0 sterren op basis van 0 beoordelingen