MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

AS Creation Daniel Hechter 78129-2 / 781292

Met de AS Creation Daniel Hechter collectie kies je voor behang dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de kenmerkende stijl van Hechter en brengen een vleugje Franse flair in elke ruimt

AS Creation
€39,95 €31,95
€26,41 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 12 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

 
AS Creation Daniel Hechter: Voeg Franse Elegant aan je Interieur toe

Breng de unieke stijl van Daniel Hechter aan op je muren met dit prachtige behang! De in Parijs geboren modeontwerper staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen die een perfecte balans vinden tussen zelfvertrouwen, creativiteit, de Franse levensstijl en sportieve elegantie.


Unieke Behangontwerpen

Met de AS Creation Daniel Hechter collectie kies je voor behang dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de kenmerkende stijl van Hechter en brengen een vleugje Franse flair in elke ruimte. Of je nu kiest voor gedurfde patronen of subtiele texturen, dit behang voegt karakter en klasse toe aan je interieur.


Creëer Karakter en Stijl

Met Daniel Hechter behang heb je de mogelijkheid om meer karakter en stijl aan je woonruimte toe te voegen. Dit behang is perfect voor het creëren van een statementwand of het transformeren van een hele kamer in een stijlvolle en uitnodigende omgeving. Laat je inspireren door de sportieve elegantie en het gevoel voor mode dat deze collectie biedt.


Voor Elke Ruimte

De AS Creation Daniel Hechter collectie is veelzijdig en geschikt voor verschillende ruimtes in je huis, van de woonkamer tot de slaapkamer. Het behang is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren, waardoor je je thuis voelt in je eigen ruimte.


Productspecificaties

Afmetingen: 10,05m lang en 53cm breed
Materiaal: Vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam.
Patroonherhaling: 64 / 32 cm (Verspringend patroon)
Lijmadvies: Aanbevolen lijmen zijn Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)


Levertijden:

Uit Voorraad winkel: Vandaag voor 15.45 uur besteld is vandaag verzonden!
Geen voorraad winkel: Bestelling wordt rechtstreeks aan u verzonden via de leverancier, levertijd 1-3 werkdagen.


Bestel AS Creation Daniel Hechter bij Verf en Behangland

Transformeer je muren met de stijlvolle ontwerpen van AS Creation Daniel Hechter. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en breng de verfijning van de Franse levensstijl in je interieur!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen