MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

AS Creation Elegance 37330-4 / 373304 Rol 15M

Het behang Elegance van A.S. Création doet elke kamer glanzen. Het gaan in deze nieuwe collectie van zachte effen kleuren tot elegante of klassieke patronen.

AS Creation
€43,95 €23,95
€19,79 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

AS Creation Elegance: Breng Glans en Stijl in Elke Kamer

AS Creation Elegance is een schitterende behangcollectie die elke kamer laat stralen. Deze nieuwe lijn biedt een veelzijdige selectie van zachte effen kleuren en elegante, klassieke patronen die perfect zijn voor het creëren van een sfeervolle en stijlvolle omgeving.


Natuurlijke Uistraling

Het Elegance behang zorgt voor een natuurlijke uitstraling die de hele ruimte transformeert. De harmonieuze kleuren en elegante ontwerpen dragen bij aan een verfijnde ambiance, waardoor je je thuis echt kunt ontspannen en genieten.


Persoonlijke Accenten

Met AS Creation Elegance heb je de mogelijkheid om elke kamer naar jouw persoonlijke wens te accentueren. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, of een andere ruimte, dit behang biedt de perfecte basis om jouw creativiteit tot leven te brengen. Elegantie in zijn perfecte vorm!


Productspecificaties

Afmetingen: 15m lang en 53cm breed
Materiaal: Vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam.
Patroonherhaling: Geen
Lijmadvies: Aanbevolen lijmen zijn Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)


Levertijden:

Uit Voorraad winkel: Vandaag voor 15.45 uur besteld is vandaag verzonden!
Geen voorraad winkel: Bestelling wordt rechtstreeks aan u verzonden via de leverancier, levertijd 1-3 werkdagen.


Bestel AS Creation Elegance bij Verf en Behangland

Geef je interieur een stijlvolle update met AS Creation Elegance. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ontdek hoe dit prachtige behang je kamers kan transformeren in elegante en sfeervolle ruimtes!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen